Eticheta de a oferi cadouri de nuntă

Blog

 

Se obișnuiește să faci un cadou pentru a sărbători un eveniment din viața cuiva. Zilele de naștere sunt un prim exemplu în acest sens. În cazul nunților, din momentul în care cuplul își anunță logodna și până la sfârșitul recepției de nuntă, oportunitățile de a oferi cadouri sunt numeroase. Iată câteva dintre evenimentele care au loc înainte și după nuntă în care este oportună oferirea de cadouri.

Petrecerea de logodnă

Petrecerile de logodnă nu sunt obligatorii și nu fiecare cuplu are unul. Dar pentru cei care o fac, oaspeții nu sunt obligați să aducă un cadou, dar mulți vor alege să facă acest lucru. Dacă evenimentul este mai formal, mai mult ca sigur vor fi oferite cadouri. Dacă nu doriți cadouri în acest moment, poate doriți să organizați o cină de familie și prieteni și să vă anunțați logodna în timpul festivităților. Toate cadourile oferite înainte sau după petrecere sau anunț ar trebui să fie urmate de un mesaj de mulțumire.

Nunta – Înainte, În timpul și După

Cadourile de nuntă pot fi trimise imediat ce invitații își primesc invitațiile. Multe cupluri aleg să aibă un registru la unul sau mai multe magazine, iar oaspeții pot alege din lista de registru. Nu trebuie să includeți o listă de registru de cadouri cu invitațiile dvs. – invitații ar trebui să ceară petrecerea de nuntă sau cei care vă ajută să vă planificați Cdouri nunta unde sunteți înregistrat. Un registru este conceput pentru a fi util, dar oaspeții nu sunt obligați să cumpere de la acesta. Mulți oaspeți vor alege ceva personal pentru tine, alții pot oferi cadouri bănești. Din păcate, nu există o formulă magică pentru a calcula ce ar trebui să ofere invitații la o nuntă, iar cadourile bănești pe care le vei primi vor fi variate. Un cadou este un semn de dragoste și nu ar trebui să plătească pentru nunta în sine. Rețineți că mulți invitați care sunt invitați, care nu pot participa la nuntă, vă pot trimite și cadouri. Dacă credeți că un invitat nu poate participa din cauza distanței de călătorie, a sănătății precare sau a constrângerilor monetare, este mai bine să trimiteți un anunț de nuntă după nuntă, deoarece o invitație implică obligația de a trimite un cadou. Toate cadourile de nuntă ar trebui să fie recunoscute oficial nu mai târziu de patru săptămâni de la nuntă.

Dușul de mireasă sau de nuntă

Legenda spune că un cuplu cu mult timp în urmă care era profund îndrăgostit, dar nu avea bani să se căsătorească. Prietenii și familia s-au adunat împreună pentru a umple cuplul cu cadouri, astfel încât să își poată începe viața împreună. Un duș de mireasă este de obicei găzduit de domnișoara de onoare, dar poate fi organizat de nunta sau de mama miresei. Cadourile de nuntă pot fi achiziționate de la registru, dar nu este obligatoriu. Festivurile de mireasă pot fi formale sau casual și pot include doar femei sau, pe măsură ce twist mai modern, pot include ambele sexe. Din nou, toate cadourile ar trebui să fie recunoscute și note de mulțumire ar trebui trimise.

Cina cu repetiții

Repetiția are loc de obicei cu o săptămână înainte de nuntă și este ultima dată când cuplul ajunge să se întâlnească oficial cu membrii petrecerii de nuntă. Se obișnuiește ca mirii să ofere cadouri petrecerii de nuntă în acest moment pentru a-și exprima recunoștința. De obicei, mireasa dă cadouri însoțitoarelor și mirele însoțitorilor de sex masculin. În acest moment, însoțitorii pot oferi cadouri cuplului.

Ziua nunții

În mod tradițional, cuplurile oferă mici cadouri de mulțumire și apreciere oaspeților lor sub formă de favoruri de nuntă. Deși favorurile de nuntă nu sunt obligatorii, ele sunt o modalitate excelentă de a le mulțumi invitaților pentru participarea la nuntă. Dacă acordați o favoare per oaspete sau o favoare per cuplu sau familie, depinde de dvs. Nu există standarde de etichetă pentru distribuirea favorurilor de nuntă. Favorurile de nuntă pe care le selectați ar trebui să reflecte stilul și personalitatea cuplului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *