De toekomst van online fitnesstraining

Blog

Met betrekking tot het bedienen van de gemiddelde klant die op zoek is naar fitness, is personal training echt een service die effectief via internet kan worden aangeboden? Op een andere manier gevraagd, welk(e) kenmerk(en) heeft persoonlijke persoonlijke training te bieden dat online coaching afvallen niet kan. Het antwoord is real-time face-to-face interactie.

Nu we de enige echte beperking van online training begrijpen, is de volgende vraag of dit kenmerk echt de premium sessieprijzen waard is die persoonlijke fitnesstrainers vragen, vooral als je er rekening mee houdt dat een online trainer vragen via e-mail kan beantwoorden , forums of telefoon indien nodig binnen 24 uur. Het antwoord op deze vraag is dat het grotendeels afhangt van het feit of een klant het zich kan veroorloven om de premiumprijzen te betalen. De kans is groot dat velen als gevolg van inflatie op zoek gaan naar een effectief en levensvatbaar alternatief.

Daarom is het zeer waarschijnlijk dat er vraag en dus een markt zal zijn voor online fitnesstrainers en -programma’s. Het gaat er gewoon om of een bedrijf of trainer al dan niet een programma kan ontwerpen en leveren dat resultaten oplevert. Onnodig te zeggen dat het programma moet voorzien in:

1) Goede instructies en oefeningen die veilig kunnen worden uitgevoerd,
2) Een middel om contact te maken met en interactie te hebben met de fitnesstrainer,
3) Levering van up-to-date informatie over nieuwe fitnessgegevens en trends,
4) Coaching en ondersteuning en
5) Voedingsinformatie en advies.

Geloof het of niet, er kan een gemeenschap van klanten worden gecreëerd die dezelfde doelen nastreven via een lidmaatschapssite en een online fitnessprogramma bestaande uit alle voorgaande attributen kan worden aangeboden aan diegenen die in vorm willen komen door veilige en effectieve oefeningen te doen op een prijs die 75 – 90% goedkoper is dan wat men zou betalen voor een persoonlijke personal trainer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *